Tükürüğünü satan TikTok fenomeni zengin oldu

anadee

Gün geçmiyor ki sosyal medya ilginç haberlere konu olmasın. Bu seferki ise sınırları zorlayacak ilginçlikte bir haber.

Tükürüğünü satan TikTok fenomeni zengin oldu. Bildiğiniz gibi sosyal medya oldukça enteresan bir mecra haline geldi. Gazını kavanoza koyup satan ablamızın ardından bir başka fenomen daha gündeme geldi. Buna göre sosyal medyada Ana Dee olarak bilinen TikTok fenomeni, tükürüğünü kavanozlara koyup satmaya başlamış. Üstelik kadın bu ticaretten fazlasıyla kazançlı çıktığını da sözlerine ekliyor. Bu dahiyane ticari girişimin ardından  genç fenomenin aklına yeni bir fikir daha gelmiş. İşte detaylar!

Tükürüğünü satan TikTok fenomeni zengin oldu

Daha öncesinde tükürüğü ve iç çamaşırını satmasıyla gündeme gelen Ana Dee şimdi de spiralini satmaya karar verdi. 5 yıldır kullandığı spirali doktoruna yenileten genç kadın, eskisini satışa koyacak. Açık arttırma yöntemi ile satışa çıkacak olan spiralin satışı 1.000 euro ile başlayacak. En yüksek teklifi yapan kişi ise Ana Dee’nin 5 yıldır kullanmış olduğu spirale sahip olmuş olacak.

TikTok, kendi abonelik sistemini test ediyor

Oldukça enteresan yöntemler ile para kazanan kişiler listesi hayli kabarık. Bu tarz girişimlerin daha çok TikTok dünyasından çıkıyor olması da tesadüf değil. Sosyal medyanın başka bir noktaya gittiğini görsek bile bu tarz haberler kullanıcıları fazlasıyla şaşırtıyor. Peki ama siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Apple 8K gözlük ile geliyor: Mekanın sahibi burada