Twitter’dan “güvenilir arkadaşlar” uygulaması

Twitter, önemli uygulamasını üç ülkeye daha genişletiyor

En popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter, çok dikkat çekecek bir özellik üzerinde çalışıyor.

Twitter’dan “güvenilir arkadaşlar” uygulaması! Twitter’ın bir süredir yeni bir özellik üzerinde çalıştığı bilinen bir durum. Daha önce “güvenilir arkadaşlar” olarak isimlendirilen bu özellik, son zamanlarda internet dünyasında “Flock” olarak adlandırılmaya başlandı.

Flock özelliğinden hemen bahsedecek olursak, Twitter platforma dahil edeceği bu özellik sayesinde artık kullanıcıların sadece kendileri belirledikleri bir gruba özel tweet atabilmelerinin önünü açacak. Grupta yer alacak kullanıcı sayısının şu an için maksimum 150 kişiyle sınırlı olacağı belirtilirken, gruba dahil olduğu için ilgili tweetleri görmekle yetkilendirilen kişilerin de söz konusu tweet’ler atıldığı zaman bir bildirim alacağı kesinleşti. Bununla birlikte bu kişiler gruptan çıkarıldıklarında, buna dair bir uyarı almayacaklar.

Twitter o ülkede tekrar kullanıma sunuldu

Twitter’dan “güvenilir arkadaşlar” uygulaması

Twitter sözcüsü Tatiana Britt tarafından yapılan bir açıklamayla da bu özellik doğrulanırken, Britt söz konusu yenilik hakkında şunları söyledi: “Twitter’ın öncelikli amacı her zaman insanların daha sağlıklı sohbetler yapmasına yardımcı olmaktır. Bunun için sürekli yeni yollar üzerinde çalışıyoruz. Amacımız kullanıcılarımıza daha özel bir şekilde paylaşımda bulunabilme imkanı sağlamak.”

Her ne kadar sosyal medya devinin uzun bir süredir Twitter Flock özelliği üzerinde çalıştığı bilinse de, yine de bu özelliğin ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağı ya da bu özellikle birlikte daha ne gibi yeniliklerin geleceği konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak yine de sosyal medya analistleri, Twitter Flock özelliğinin yılın ikinci çeyreğine geçilmeden kullanıma sunulacağını düşünüyor.

Renault Clio fiyatlarında ÖTV indirimi!