Apple 8K gözlük ile geliyor: Mekanın sahibi burada

Apple 8K gözlük

Apple 8K gözlük ile kullanıcıları selamlayacak. Son derece önemli bir kaynak tarafından bu yeni gözlük modeli ile ilgili önemli bir açıklamaya yer verildi. İşte merak edilen tüm detaylar.

Herkesin büyük bir merakla beklediği ve henüz hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Apple 8K gözlük modeli büyük heyecan yarattı. Şirketin kısa bir süre içerisinde gözlük modelini tanıtması bekleniyor. Fakat bu gözlük modelleri hakkında henüz net olarak detay verilmiyor.

ABD’li teknoloji devinin sır gibi sakladığı iki büyük teknoloji bulunuyor. Bunlardan ilki otonom elektrikli araç. Bir diğeri ise sanal gerçeklik gözlüğü. Her iki projenin son derece büyük ve profesyonel bir ekibe sahip olduğu biliniyor. Ancak sır gibi saklandığı için kimse tam olarak ne tür özelliklerin yer aldığını bilmiyor.

Apple 8K gözlük büyük dikkat çekecek

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple ile ilgili son dönemlerde çok fazla iddia ortaya atıldı. Meizu’nun kurucu ortağı Li Nan şirket ile ilgili artırılmış gerçeklik açıklamasında bulundu. Detaylara baktığımızda 8K gözlük hazırlandığı görülüyor.

Apple 8K gözlük

Apple bu yeni teknolojiye büyük bir önem veriyor. Metaverse ile ilgili şüphe duyanların aklından soru işaretlerini gidermek için yapılan bu paylaşım büyük etki uyandırdı. Henüz bu yeni gözlük modeli ile ilgili başka detay yer almıyor. Fakat tarih konusunda bazı iddialar ortaya atıldı. Birçok kişi 2023 yılında ertelendiğini söylüyor.

Apple uygulama içi satın alma muafiyetini genişletiyor

8K çözünürlüğe sahip bir sanal gerçeklik gözlüğünü çalıştırmak için çok güçlü bir ekran kartına ihtiyaç var. Fakat Apple böyle bir ekran kartını yapabilecek güce sahip değil. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.