Tosuncuk uyuşturucu işine girmiş: Polis kayıtları ortaya çıktı!

Çiftlik Bank

Çiftlik Bank sahibi olarak bilinen Tosuncuk, uyuşturucu işine girmiş. Polis kayıtlarında öyle belgeler ortaya çıktı ki, şaşırmamak elde değil. Hadi gelin detaylara birlikte göz atalım.

Çiftlik Bank’ın yazılımcısı Cudi Cumhur Yurdakul, etkin pişmanlık yasasından kurtulmak için ne var ne yok herşeyi itiraf etti ve “Tosuncuk uyuşturucu işine girdi ifadesi” bunlar içerisinde en çarpıcı olanıydı. Peki ne oldu da böyle bir işin içerisine girmeye karara verdi? Aslında bunun cevabı son derece basit. Böyle bir işin ticaretini yaparak ciddi paralar kazanabileceğini düşündü.

Tosuncuk uyuşturucuya büyük yatırım yapmış

Cumhur Yurdakul’un emniyet güçlerine verdiği ifadenin yeni detayları ortaya çıktı. Bu detaylara göre Tosuncuk; vatandaşlardan topladığı paranın ciddi bir bölümünü uyuşturucu üretimi için ayırmış. Elbette amacı çoğunlukla büyük paralar kazanmak. Ancak anlatılanlara göre işler hiç iyi gitmedi.

Tosuncuk uyuşturucu işine

Tosuncuk’un Bursa’nın İnegöl ilçesinde Necip G. isimli birisiyle temas halinde olduğu ve uyuşturucu üretmek için sürekli görüştüklerini ifade etti. Tosuncuk bu adam için 200 milyon TL’den fazla sermaye ayırdı ve metamfetamin üretebilmesi için ‘Actifet’ ve ‘Cirius’ isimli kimyasal madde sağladı. Böylece daha hızlı bir şekilde uyuşturucu üretilecekti.

Uyuşturucu yapan Necip G. isimli vatandaşın kayınpederi yakalandı ve Necip yurt dışına kaçarak bir şekilde kurtulmayı başardı. Tosuncuk ise o günden sonra bir daha uyuşturucu işine girmedi. Kısacası bu işten zarar etmiş oldu. Sizce Tosuncuk daha başka ne tür işler karıştırmış olabilir? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.