Volvo XC90 ve Range Rover kaza yaptı! İşte sonuç!

volvo vs range

Gün geçmiyor ki sağlamlığıyla ünlü Volvo XC90 bir kazaya daha karışması. XC90’ın karşısında tuz buz olan son model ise Range Rover oldu. İşte detaylar.

Volvo genel anlamda sağlamlığıyla ünlü bir marka. Özellikle de aracın plastik olmayan aksamlarının çelikten üretildiğine dair bir söylenti mevcut. Volvo araçları çelikten mi yapılıyor bilinmez lakin son derece sağlam oldukları da inkar edilemez bir gerçek.

Geçtiğimiz günlerde Volvo’nun bir modeli ile çürüklüğüyle ünlü Tofaş Kartal kaza yapmıştı. Doğal olarak Volvo karşısında Kartal tuz buz olmuştu. Açıkçası bu durum bizleri pek şaşırtmadı. Malum söz konusu Kartal olduğunda karşısına elektrikli martı da çıkarsak sonuç aynı olabilirdi.

Volvo XC90 ve Ranger Rover karşı karşıya

Peki kaza yapan Volvo XC 90 ve Range Rover olursa sonuç ne olur? Bu muhtemelen en çok merak edilen versusların başında gelir.

volvo vs range

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada da gündem olan bir kazada Volvo’nun SUV modeli ile Range Rover’ın SUV modeli birbirine girdi. Çarpışmanın sonucuna ise aşağıdan bakabilirsiniz.

rover vs range

Elbette burada Range Rover’ın önden çarpmış olması daha fazla hasar almasını kolaylaştırmış. Lakin Volvo’da hiçbir hasar olmaması da normal değil. En azından tamponun dağılması ya da stopların zarar görmesi beklenebilirdi. Lakin söz konusu Volvo olduğunda kaza ufak çiziklerle atlatılmış.

Bakalım önümüzdeki günlerde Volvo’yu kaza sonucunda nakavt eden bir modelle karşılaşacak mıyız? Bekleyip göreceğiz.

Google Pixel 4a duyuruldu! İşte özellikleri ve fiyatı