Tosuncuk ilk ifadesinde bakın neler söyledi: İlginç gelişmeler yaşanıyor

tosuncuk

Türkiye’nin en büyük dolandırıcıları arasında gösterilen tosuncuk ilk ifadesinde ilginç detaylar verdi. Türkiye’ye ani bir şekilde getirilen Mehmet Aydın bakın neler söyledi. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın uzun bir süredir Türkiye’nin gündeminde. Brezilya’da saklanan ve birçok kişiyi dolandırmakla suçlanan bu girişimci dün akşam ülkeye giriş yapmıştı. Onun 4 günlük gözaltı sürecinde olduğu ifade edildi. Bu 4 günlük süreçten sonra İstanbul Anadolu adliyesine sevk edilecek.

Yapılan açıklamalara bakıldığında onun ilk ifadesi aile ile ilişkilendiriliyor. Yaptığı açıklamalara göre neden teslim olduğu sorusuna ilginç bir cevap verdi. Ailesiyle sorunlar yaşadığını ve ayrılık seviyesine geldiğini söyledi. Tüm bunlara ek olarak yurtdışında bazı problemler yaşadığını da ifade etti.

Tosuncuk ilk ifadesinde aile detayına ağırlık verdi

Birçok kişinin mağdur olmasına neden olan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın birçok suçtan dolayı yargılanacak. 30 yaşındaki Mehmet Aydın “elektronik ortamda ödeme sistemleri aracılığıyla hırsızlık yapma” suçundan dolayı bile büyük ceza alacak. Ayrıca onun verginin yasal ihlali ve suçu finanse etmek için organizasyon kurma gibi suçları da bulunuyor.

tosuncuk ilk ifadesinde

Ortaya çıkan detaylara göre kendisi hakkında 75 bin yıla kadar hapis talebi var. Böylesine devasa bir ceza alacağı zaten baştan belliydi. Buna rağmen kendisinin Türkiye’ye dönmüş olması gerçekten de akıllarda büyük soru işaretleri yaratıyor. Hiç kimseye sonsuza kadar hapisten çıkamayacağını bile bile teslim olmaz.

Çiftlik Bank dolandırıcısı Tosuncuk ifşa oldu: Sedat Peker yine devrede

Avukatı tarafından yapılan açıklamalara göre kendisinin henüz ifade vermediği söylendi. Aile baskısı nedeniyle teslim olduğu iddiaları avukatı tarafından yalanlandı. Peki sizce Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın neden teslim oldu?