Tosuncuk Brezilya’da kendi isteğiyle güvenlik güçlerine teslim oldu

ciftlik bank balonu2

Uzun bir süredir aranan tosuncuk Brezilya’da kendi isteğiyle teslim oldu. Neredeyse dünyanın tamamını dolaşan ve dolandırıcılık iddiası ile aranan Mehmet Aydın Türkiye’ye getirilecek.

Bugüne kadar çok fazla dolandırıcılık faaliyeti gerçekleşti. Ancak hiçbirisi Çiftlik Bank kadar büyük bir vurgun yapamadı. Tosuncuk lakabı ile bilinen ve bu platformun kurucusu Mehmet Aydın Brezilya’da güvenlik güçlerine teslim oldu. Türk Konsolosluğuna giderek teslim olan Mehmet Aydın öncesinde video paylaşmıştı.

Kimseyi zarara uğratmak istemediğini ve kendisinin mağduriyet yaşadığını söyleyen Mehmet Aydın dünyanın dört bir yanında aranıyordu. Hakkında kırmızı bülten çıkarılması onun hareket kabiliyetini büyük oranda azalttı. Teslim olma nedeninin bu olduğu düşünülüyor.

Tosuncuk Brezilya’da kendi isteğiyle kaçış sürecini sonlandırdı

Çiftlik Bank üzerinden 1 milyar dolar kazandığı ve bununla yurt dışına kaçtığı ifade edilen Mehmet Aydın bir video paylaşmıştı. Burada kendisinin suçsuz olduğunu ve mağduriyetini kanıtlamak için Türk yargısına teslim olacağını söylemişti. Dediğini yaptı ve teslim oldu.

tosuncuk Brezilya'da kendi isteğiyle

Onunla ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Mesela Belarus’ta olduğu söylentileri bile çıktı. Ancak kendisi Brezilya’da ortaya çıktı. Teslim olma nedeni ise açıkçası büyük merak konusu. Birçok kişi onun iyice kapana kısıldığı için teslim olduğunu düşünüyor. Hakkında kırmızı bülten çıkarıldığı için adeta esir hayatı yaşıyordu.

Çiftlik Bank dolandırıcısı Tosuncuk ifşa oldu: Sedat Peker yine devrede

Türkiye’ye geldiğinde yapacağı itiraflar ve bazı kirli ortaklıkları gün yüzüne çıkacak. Kendisi tek başına bu kadar vurgun yapmış olamaz. Bazı farklı bağlantılarının olduğu ifade ediliyor. Peki sizce tosuncuk neden teslim oldu? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.