Tokyo Game Show 30 Eylül’de başlıyor

tokyo game show 2019

Oyun sektöründeki önemli etkinliklerden biri olan Tokyo Game Show için tarih belli oldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Tokyo Game Show 30 Eylül’de başlıyor. Gamescom’un tamamlanmasının ardından oyun sektöründeki gözler Tokyo Game Show’a çevrildi. Peki TGS 2021’de bizleri neler bekliyor?

Malum pandemiden ötürü artık pek çok küresel organizasyon online olarak gerçekleşiyor. 2020 öncesinde IFA, E3, Gamescom, MWC ve TGS gibi pek çok küresel etkinlik, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyordu. Fakat işlerin online zemine taşınması ile birlikte pek çok şey de değişti.

Tokyo Game Show 30 Eylül’de başlıyor

Hatırlanacağı üzere oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan Gamescom kısa bir süre önce gerçekleşmişti. Online olarak gerçekleşen Gamescom doğal olarak çok fazla dikkat çekemedi.

tokyo game show

Şimdi ise önümüzde online olarak gerçekleşecek olan ikinci bir oyun etkinliği bulunuyor. TGS 2021. Oyun severlerin de bildiği üzere Tokyo Game Show genel olarak Uzak Doğulu oyun yapımcılarının katıldığı bir etkinlik.

Bu etkinlik 30 Eylül’de start alacak ve 3 Ekim’e kadar devam edecek. Dileyenler etkinliği YouTube üzerinden an ve an canlı olarak takip edebilecekler.

Genel beklenti SEGA ve CAPCOM gibi oyun sektörünün önde gelen yapımcılarının güzel duyurular yapacağı yönünde. Hatta Resident Evil 4 Remake’in de bu etkinlikte tanıtılabileceği iddia ediliyor. Elbette bu şimdilik basit bir iddia. Yine de bekleyip göreceğiz.

Space X uzaya saçma sapan şeyler gönderdi