Sony Tokyo Game Show 2019’da gövde gösterisi yapacak

tokyo game show 2019

Şu aralar PlayStation 5 için yoğun mesai harcayan Sony, 12 – 15 Eylül’de Tokyo Game Show 2019’da tekrardan sahneye çıkacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bilindiği üzere yeni nesil PlayStation konsolu şu anda geliştirme aşamasında bulunuyor. Çok büyük bir aksilik çıkmazsa bu konsolun önümüzdeki yılın sonlarına doğru satışa sunulması bekleniyor. Peki Sony merakla beklenen PlayStation 5’i ne zaman tanıtacak?

Çok düşük bir ihtimal de olsa PS5’in 2019 içerisinde tanıtılmasını bekleyenlerin sayısı hayli fazlaydı. Fakat Sony E3’ü pas geçerek, Gamescom’u ise oyun tanıtım videolarına ayırmıştı. Dolayısıyla gözler 12 – 15 Eylül arasında gerçekleşecek olan Tokyo Game Show 2019’a çevrildi.

tokyo game show

Sony TGS 2019 planlarını paylaştı

Sony, geçtiğimiz gün TGS 2019 için planlarını açıkladı. Buna göre konsol devi Tokyo’daki oyun fuarında da bir dizi oyunun oynanabilir demoları ve çeşitli videoları ile sahnede olacak. Ayrıca fuar öncesinde herhangi bir basın konferansı da düzenlenmeyecek. Zaten PS5’in bu fuarda tanıtılması hayli düşük bir ihtimaldi. Nitekim gelen bu açıklama ile birlikte PS5’in 2020’de tanıtılması da kesinleşti diyebiliriz.

PS Plus Eylül oyunları açıklandı