TOGG fiyatı ne kadar olacak? İşte cevabı

togg

Kısa süre önce Gemlik’teki fabrikası açılan TOGG ne zaman satışa çıkacak? Şubat ayı gibi ön sipairşleri alınmaya başlayacak olan TOGG’un çıkış fiyatı ne kadar olacak? İşte bu soruların yanıtı.

TOGG fiyatı ne kadar olacak? İşte cevabı Türkiye yerli ve milli otomobilini geçtiğimiz yıl tanıtmıştı. Gerek tasarımı, gerekse de özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken TOGG, kısa bir süre önce üretim bandından indi. Peki TOGG ne zaman çıkacak ve en önemlisi de TOGG’un fiyatı kaç TL olacak?

togg

Bu iki soru için şimdilik net bir açıklama yok. Fakat son açıklamalara bakacak olursak TOGG’un ilk ön siparişlerinin Şubat ayında alınmaya başlayacağını söyleyebiliriz. İlk olarak çıkış tarihine ilişkin iddialardan bahsedelim.

Togg

TOGG’un 2023 yılı içerisinde satışa sunulması artık kesin diyebiliriz.Fiyat tarafında da çeşitli söylentiler mevcut. Fakat günümüz şartlarına göre 800 bin TL gibi bir etiket ön görülüyor.

TOGG fiyatı ne kadar olacak? İşte cevabı

Fakat burada unutulan ufak bir detay var. O da TOGG için sunulması muhtemel olan vergi muafiyeti. Eğer devlet gerçekten de TOGG’a olan ilgiyi arttırmak için vergi tarafında bir muafiyet sunarsa, o zaman TOGG’un fiyatı rakiplerine oranla çok daha avantajlı olacaktır.

Yerli otomobil TOGG

Fakat en iyi koşullarda bile otomobilin fiyatının 500 bin TL altına düşmesine pek de imkan verilmiyor. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

İkinci el iPod fiyatları tavan yaptı!