Bakan Varank TBMM’ye TOGG ile geldi!

Elektrikli araçlarda ÖTV

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne TOGG ile geldi. Varank, TOGG hakkında önemli açıklamalarda da bulundu.

Bakan Varank TBMM’ye TOGG ile geldi! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Meclise TOGG ile birlikte gelen Varank, “Plan Bütçe Komisyonu’nda muhalefet, bana laf attı. ‘Niye Togg’la gelmediniz’ demişlerdi. Ben de onların tavsiyelerine uydum, Togg’u buraya getirdim.” diye konuştu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı, ayrıca TOGG hakkında dikkat çeken açıklamalarda da bulundu.

yerli otomobil TOGG

Bakan Varank TBMM’ye TOGG ile geldi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan Mustafa Varank, TBMM’ye TOGG ile beraber geldi. Bu hamlesiyle beraber dikkat çeken Varank, önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişe atıfta bulunarak Derim otomobillerini hatırlatan Varank, “60 yıl önce Devrim otomobilinin hikayesi, Meclis’in önünde son bulmuştu. Birileri öyle milli projeyi hazmedememişti. Biz de bugün Toog’u tekrar Meclis’e getirdik. Bu gururu vatandaşlarımız görsün istedik.” ifadelerini kullandı. TOGG’un makam aracı olarak kullanılması konusunu da değerlendiren Varank, “Bakanlıklar bunu kullanmak için sıraya girer diye düşünüyorum.” dedi.

Yerli otomobil TOGG

Bakan ayrıca TOGG otomobilinin Türk milletinin neler başarabileceğinin en güzel kanıtı olduğunu da sözlerine ekledi.

togg

2023 yılı içerisinde satışa çıkacak olan yerli ve milli otomobili sipariş eden ilk yabancı devlet başkanı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev olmuştu. Aracı Türkiye’de sipariş eden ilk isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Intel i5 Yonga Setli Xiaomi Mini PC tanıtıldı