Onylfans yıldızı olmak için futbolu bıraktı!

Jade Gentile2

İzlanda’da futbolcu olan Jade Gentile, ilginç bir karara imza attı. Genç kadının yeni mesleği ise herkesi şaşırttı.

Onylfans yıldızı olmak için futbolu bıraktı! Biliyorsunuz artık kadınlar da aktif olarak futbol oynuyor. Bu eskiden çok fazla yoktu ancak günümüzde oldukça yaygın ve hatta baya da bir ilgi görmeye başladı. İşte bu noktada bazı futbolcuların güzellikleri ile de zaman zaman gündem olduğunu görmeye başladığımız da söyleyebiliriz.

Onlyfans yıldızı

Güzelliği ile gündem olan isimlerden birisi de Jade Gentile idi. İzlanda Ligi’nde aktif olarak top koşturan Gentile, henüz 23 yaşında futbol yaşamına son verme kararı aldı. Güzel yıldızın yeni mesleği ise herkesi şaşırttı.

Jade Gentile1

Onylfans yıldızı olmak için futbolu bıraktı!

Pandemi ile beraber moda haline gelen OnlyFans, güzel futbolcunun yeni durağı olacak gibi görünüyor. Zira futbolu bırakan 23 yaşındaki Jade Gentile, bu alana yönelme kararı verdi. Açacağı OnlyFans hesabı ile muhtemelen birbirinden erotik pozlar paylaşacak olan kadının paraya para demeyeceği bir gerçek. Porno sektörü giderek gelişirken özellikle de pandemi süresinde etkisini bir hayli arttırdı. Mesleğini bırakıp bu sektöre yönelenlerin sayısı ise hiç de az değil.

Jade Gentile2

Jade Gentile ise sadece OnlyFans hesabı ile meşgul olmayacak. Genç kadın aynı zamanda Amerikan Güreşi alanında da boy gösteriyor olacak. Futbol hakkında daha önce konuşan Gentile, “Fiziksel olarak çok zahmetli… %100, futbol var olan en zor spor. Yani sert bir darbe alıyorsunuz, insanlarla sert mücadele ediyorsunuz, bu şaka değil.” ifadelerine yer vermişti. Güzel ismin hem spora devam etmesi hem de OnlyFans üzerinden seksi pozlarını paylaşması bekleniyor.

Dacia Spring Türkiye fiyatı ne kadar olacak?