TOGG Volvo kazası sosyal medyayı salladı! (Volvo pert oldu)

togg

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, yeni bir kazaya daha karıştı. TOGG bu kez sağlamlığı ile bilinen Volvo marka bir otomobille çarpıştı.

TOGG Volvo kazası sosyal medyayı salladı! (Volvo pert oldu) TOGG T10X, Türkiye’nin yerli ve milli otomobil girişimi olmasından dolayı ülkemizde ciddi ilgi görüyor. Türkiye’nin gurur kaynağı olan bu milli otomobil, ilk kez yollarda görüldüğü an itibarıyla büyük bir merak uyandırdı. Geçtiğimiz aylarda TOGG T10X modelinin bir kaza haberini sizlerle paylaşmıştık, ancak şimdi İstanbul’dan gelen ikinci bir kaza haberiyle daha karşı karşıyayız.

togg

İstanbul’da meydana gelen bu son kazada, TOGG T10X ile bir Volvo marka otomobil çarpıştı. Kazanın etkisiyle Volvo’nun ön kısmı ciddi bir şekilde hasar alırken, TOGG T10X’in sol arka kapısı ve tekerleği zarar gördü. Sosyal medya kullanıcıları, kazanın ardından çeşitli yorumlarda bulunurken birçoğu “TOGG T10X’in kazadan haberi yokmuş gibi görünüyor.” şeklinde yorumlarda bulundu.

togg

TOGG Volvo kazası sosyal medyayı salladı! (Volvo pert oldu)

Özellikle TOGG T10X’in ilk çıkışından bu yana dikkatleri üzerine çekmesi ve Türkiye’nin milli otomobil projeleri arasında önemli bir yer edinmesi, bu kazaların da merak konusu olmasına sebep oluyor. İnsanların güvenle ve heyecanla beklediği bu yerli otomobilin ne kadar dayanıklı olduğu ve kazalarda ne kadar etkili bir performans sergilediği ciddi bir merak konusu.

Togg T10X

TOGG T10X’in kazalar sonucunda aldığı hasarlar incelenirken, güvenlik önlemlerinin ve aracın dayanıklılığının ne kadar etkili olduğu üzerinde duruluyor. Her ne kadar kaza anında maddi hasarlar olsa da, önemli olan elbette ki insan sağlığı ve güvenliği. TOGG Volvo kazası sosyal medyayı salladı! (Volvo pert oldu)

Samsung Pokemon ürünleri ile yola devam kararı aldı