Titanfall Güncellemeleri Xbox 360 İçin de Yayınlanacak

Titanfall Güncellemeleri Xbox 360 İçin de Yayınlanacak

Titanfall için yayınlanan yeni güncelleme ve ek paketlerin, gecikmeli de olsa Xbox 360 kullanıcılarına da olsa sunulacağı açıklandı.

2014 yılının en başarılı oyunlarından biri olan Titanfall‘un Respawn Entertainment tarafından hazırlanan PC ve Xbox One versiyonları Mart ayında satışa sunulmuş, Bluepoint Games tarafından geliştirilen Xbox 360 versiyonu ise iki ertelemenin ardından nihayet Nisan ayında piyasaya sürülmüştü. Oyun sunduğu eşsiz multiplayer FPS deneyimiyle büyük ilgi gördü ve sunulduğu tüm platformlarda büyük beğeni topladı.

Titan_Xbox_360

Titanfall‘un Mart ayında Electronic Arts tarafından piyasaya sürülmesinden bu yana oyun için önemli bir güncelleme Respawn Entertainment tarafından yayınlandı ve yeni içeriklerin ve haritaların yer alacağı önemli bir ek paket de Mayıs ayında PC ve Xbox One kullanıcılarına sunulacak. Xbox 360 kullanıcıları şu ana kadar bu güncellemelerden yoksun kalmış olsa da, bu durum çok yakında değişecek gibi görünüyor.

Resmi blogu üzerinden açıklama yayınlayan Respawn Entertainment, yeni güncellemeleri ve eklentileri Xbox 360 kullanıcılarına sunmak için Bluepoint Games ile birlikte çalışma devam edeceklerini duyurdu. Ancak Xbox 360‘ın yapısı gereği bu güncellemeler diğer platformlara yayınlanmasından birkaç hafta sonra Xbox 360‘a taşınacak.

Nintendo Wii U Satışlarının Düzeleceğine İnanıyor