Titanfall Bugüne Kadar 3 Milyon Kopya Satmayı Başardı

Titanfall Bugüne Kadar 3 Milyon Kopya Satmayı Başardı

Mart ayında Electronic Arts tarafından piyasaya sürülen Titanfall’un bugüne kadar 2 milyonu Xbox One’da olmak üzere 3 milyon kopya sattığı belirtiliyor.

Call of Duty serisinin yapımında görev alan ekip tarafından kurulan Respawn Entertainment stüdyosu, ilk oyunları olan Titanfall‘u bu yılın başında piyasaya sürmüş ve oyunseverlerden büyük ilgi görmüştü. Oyunseverlere sunduğu eşsiz online FPS deneyimi sayesinde ön plana çıkan Titanfall, şimdiden 2014’ün en başarılı oyunları arasında yer alıyor. Respawn Entertainment veya Electronic Arts şimdilik yeni satış rakamlarını resmi olarak açıklamamış olsa da, ortaya çıkan yeni rakamlar oyunun gördüğü yoğun ilgiyi gözler önüne serdi.

Titanfall

Oyun satışlarını takip eden şu ana kadar sunduğu isabetli tahminlerle ön plana çıkan VGChartz sitesine göre, Mart ayında PC, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulan Titanfall, bugüne kadar 3 milyon kopya satmayı başardı. Bu 3 milyon kopyanın yaklaşık 2 milyonu Xbox One kullanıcılarına satılırken, yaklaşık 866.000’i de Xbox 360 sahiplerine ulaştı. Xbox One’ın en önemli oyunu olarak gösterilen Titanfall, bu ünvanı hak ettiğini bir kez daha göstermiş oldu.

Tom Clancy’s The Division’dan Yeni Görüntüler