Titanfall 2, Her Cepheden Saldırıyor!

Titanfall 2 Playstation 4 Yolunda

Respawn Entertainment tarafından geliştirilip Electronic Arts tarafından yayınlanan Titanfall, piyasaya çıktığı 2014 yılında büyük başarılara imza atmıştı. Titanfall 2’nin bu seviyeyi, birkaç adım öteye taşıması bekleniyor zira serinin son halkası, sadece oyun temelinde değil, televizyon dünyasında da kendine yer bulacak.

Titanfall 2’nin baş yapımcısı Jesse Stern, ünlü ekonomi dergisi Forbes’e verdiği röportajda, zincirin yeni halkasının yalnızca oyun dünyasında var olmayacağını ve TV serisinin de yolda olduğunu duyurdu.

Jesse Stern’ün yaptığı röportaj, öncü yapımın en büyük eksikliğinin de giderildiğini müjdeliyor. Zira halef, selefin aksine tekli oyuncu senaryosuna da sahip olacak.

Titanfall 2

Jessie Stern yaptığı açıklamada, video oyunun geliştirilmesine 2014 yılı sonunda başlandığını duyurdu. Respawn Entertainment’ın yoğun çalışmaları sonucunda Titanfall 2, 31 Mart 2017’de raflardaki yerini alacak.

Serinin arkasında Gears of War’ın yaratıcı takımı olmasında mütevellit, oyun sadece Xbox One ve PC platformlarında yayınlanacak.

Titanfall 2’nin hikayesi ise apayrı bir konu. Oyun, Amerikan tarihine göndermelerde bulunurken; yeni Amerikan İç Savaşı ve Amerikan Devrimi’ni de, merkezde konumlandıracak.

Yapımcı Jessie Stern’e göre, 2017 yılının ilk ayında, popüler video oyunu beyaz cama da uyarlanacak.

Xbox 360, Xbox One ve PC için geliştirilen ilk yapım, 1 milyon sınırını aşan özel oyunlar kategorisine girmişti.

Bu sırada, Titanfall 2’nin PC sistem gereksinimleri de sızdırıldı. Yapımın gereğinden fazla “mütevazi” olduğunu söylemek yanlış olmaz.

  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 8, 8.1, Windows 10
  • İşlemci: Core 2 Quad Q9450 2.66 GHz, Phenom II X4 820
  • 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1 GB Radeon HD 6870 ve Nvidia Geforce GTX 560