Titanfall 2’de Tek Kişilik Mücadele Yer Alabilir

Titanfall 2de Tek Kişilik Mücadele Yer Alabilir

Titanfall’un geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Respawn Entertainment, Titanfall 2’de tek kişilik mücadelenin de yer alabileceğinin sinyallerini verdi.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Mart ayında Electronic Arts tarafından PC, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak piyasaya sürülen Titanfall, oyunseverlerden büyük ilgi gördü. Oyunseverlere sunduğu eşsiz online FPS deneyimiyle ön plana çıkan Titanfall, tek kişilik mücadele alanında herhangi bir içerik sunmadığı halde büyük başarı yakalayarak, sadece multiplayer olarak sunulan oyunların da ilgi görebileceğini kanıtladı.

Titanfall_DG

Ancak Titanfall‘un sadece online içerik sunarak yakaladığı bu başarıya rağmen Respawn Entertainment, Titanfall 2‘de tek kişilik mücadele sunma ihtimalini tamamıyla göz ardı etmiş değil. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Respawn Entertainment yetkilisi Dusty Welch, gelecekte tek kişilik mod katma ihtimalini dikkate alabileceklerini belirtti. İlk oyunda oyunseverlere sundukları bu canlı multiplayer dünyasını geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Welch, öte yandan ilk oyundan dersler aldıklarını ve bu dersleri önümüzdeki oyunlarda kullanarak daha zengin bir içerik sunacaklarını söyledi.

Star Wars: Battlefront, Battfield’a Benzemeyecek