HTC Butterfly 2’den Yeni Görüntü Yayınlandı

HTC Butterfly 2den Yeni Görüntü Yayınlandı

HTC Butterfly’ın bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen halefi HTC Butterfly 2’nin basın için hazırlanan görüntüsü internete sızdırıldı.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın, 2012 yılında piyasaya sürdüğü akıllı telefonu HTC Butterfly‘ın halefini bu yıl içerisinde resmi olarak tanıtması ve piyasaya sürmesi bekleniyor. Şimdilik HTC Butterfly 2‘nin kısaltması olan HTC B2 adıyla anılan bu yeni akıllı telefon için bekleyiş sürerken, telefondan yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

HTC_Butterfly_2

Telefon dünyasında merak edilen birçok telefonun görüntülerini ve detaylarını internete sızdırmasıyla tanınan evleaks hesabı tarafından paylaşılan bu yeni görüntü aslında basına özel olarak hazırlanmış. Yayınlanan bu yeni görüntünün yanı sıra telefon hakkında herhangi bir detay ortaya çıkmamış olsa da, HTC Butterfly 2‘nin HTC One M8 ile olan benzerliği dikkat çekiyor. Daha ortaya çıkan haberlerde HTC Butterfly 2‘nin donanımsal özellikler bakımından da HTC One M8’le benzerlikler taşıyacağı belirtilmişti. Telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz resmi olarak açıklanmış değil ama bu yılın ikinci yarısında olması bekleniyor.

Dying Light’ın Ertelenmesi Resmiyet Kazandı