Titanfall yeniden mobil platformlara geliyor

titanfall

Electronic Arts ve Respawn Entertainmen işbirliği ile geliştirilen Titanfall Assault ismiyle şimdi de mobil cihazlara geliyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

İlk Titanfall oyunu 2014 yılında yayınlanmıştı. Respawn Entertainment ve Bluepoint Games tarafından geliştirilen oyunun yayıncılığını ise Electronic Arts üstlenmişti. Kurmaca bir dünyada geçen oyunda özel pilotlar tarafından kontrol edilen, titan isimli dev robotları yönetiyorduk. Titanfall oynanış tarzı ve dinamikleriyle oldukça beğenilmişti. Dolayısıyla 2016’da yayınlanan 2. oyunun temeli de böylece atılmış oldu.

Electronic Arts, Titanfall’u bir şekilde mobil platformlara da getirmek için kolları sıvamıştı. Bu konuda Remedy ile anlaşan EA, Android ve iOS için Titanfall: Frontline isimli yapımı duyurmuştu. Fakat Remedy beta sürecinden sonra Titanfall: Frontline’ın iptal edildiğini açıklamıştı.

Geçtiğimiz gün ise Nexon yeni bir Titanfall oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Titanfall Assault ismi ile yayınlanacak olan oyunun kısa süre sonra beta testlerinin başlayacağı açıklandı.

PvP tarzında gerçek zamanlı strateji oyunu olan Titanfall: Assault’ta pilot ve titanlardan oluşan kartlarla rakibimizi mağlup etmeye çalışacağız. İşin aslı Titanfall: Assault bir kart oyunu. Yani mobilde de aynı PC’de ya da konsolda oynadığınız gibi bir Titanfall oyunu beklemeyin.

Nexon, Particle City ve Remedy Entertainment tarafından geliştirilen Titanfall: Assault’un kesin çıkış tarihi henüz belli değil. Yakın süre içerisinde beta testleri başlayacak olan oyunu oynamak için web sitesinden ön kayıt formunu doldurmanız yeterli olacaktır.