Titanfall’un 3. Ek Paketi IMC Rising Adını Taşıyor

Titanfallun 3. Ek Paketi IMC Rising Adını Taşıyor

Bu yılın en başarılı oyunları arasında yer alan Titanfall’un IMC Rising adını taşıyan üçüncü ek paketi, sonbahar aylarında kullanıcılara sunulacak.

Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından bu yılın paşında piyasaya sürülen Titanfall, oyunseverlerden büyük ilgi görmüş ve kısa sürede 2014’ün en başarılı oyunları arasına girmeyi başarmıştı. Oyunseverlere sunduğu online FPS deneyimiyle ön plana çıkan oyunu daha ilgi çekici hale getirmeye kararlı görünen Respawn Entertainment, kullanıcılar için yeni içerikler hazırlamayı sürdürüyor.

IMC_Rising

Titanfall kullanıcılarının tercih edebilecekleri üç yeni harita sunan ikinci ek paket Frontier’s Edge‘i geçtiğimiz günlerde oyunseverlerin beğenisine sunan stüdyo, şimdi de üçüncü ek paketi resmi olarak duyurdu. IMC Rising adını taşıyan bu üçüncü ek paketin sonbahar aylarında PC ve Xbox One’a yönelik olarak yayınlanacağı belirtiliyor. IMC Rising‘de ne tür yeniliklerin sunulacağı henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, kullanıcılara bir kez daha üç yeni haritanın sunulması bekleniyor.

Ayrıca Respawn Entertainment cephesinden gelen yeni haberlere göre IMC Rising, Titanfall 2 için çalışmalarını hızlandıran stüdyonun ilk oyun için yayınlayacağı son ek paket olacak. İlk oyunun hayranları tarafından merakla beklenen Titanfall 2’nin ise en erken 2016 yılında piyasaya sürülebileceği belirtiliyor.

Until Dawn PlayStation 4 İçin Hazırlanıyor