Titanfall İçin İkinci DLC Paketi Duyuruldu

Titanfall İçin İkinci DLC Paketi Duyuruldu

2014 yılının en başarılı oyunları arasında yer alan Titanfall için hazırlanan Frontier’s Edge adlı ikinci DLC paketi, resmi olarak tarafından duyuruldu.

Oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Call of Duty’nin yapımında yer alan oyun geliştiricileri tarafından kurulan Respawn Entertainment stüdyosu, ilk oyunları olan Titanfall‘u geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdü. Oyunseverlere eşsiz bir online FPS deneyimi sunan oyun, kullanıcılardan büyük ilgi gördü ve şimdiden 2014 yılının en başarılı oyunları arasına adını yazdırmayı başardı.

Titanfall_DLC

Titanfall‘un yakaladığı bu başarının ardından devam oyunlarına yönelmesi beklenen Respawn Entertainment, bir yandan da ilk oyunu için yeni içerikler hazırlamaya devam ediyor. Respawn Entertainment ve Electronic Arts tarafından yapılan resmi açıklamayla, Titanfall için hazırlanan ve Frontier’s Edge adı verilen ikinci indirilebilir içerik paketi duyuruldu. Titanfall kullanıcılarına üç yeni harita sunacağı belirtilen Frontier’s Edge için resmi bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, paketin yaz aylarında satışa sunulması bekleniyor.

Battleborn Oyun Dünyasına Bomba Gibi Düştü