Respawn Entertainment Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

Titanfall Respawn

Bu yılın en başarılı oyunları arasında yer alan Titanfall’un yapımından sorumlu olan Respawn Entertainment, TPS türü yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Call of Duty serisinin yapımında görev alan Jason West ve Vince Zampella ikilisi tarafından kurulan Respawn Entertainment stüdyosu, ilk oyunu olan Titanfall‘u bu yılın başında piyasaya sürdü. Oyunseverlere sunduğu online FPS deneyimiyle ön plana çıkan Titanfall, kullanıcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve şimdiden 2014’ün en başarılı oyunları arasında yerini aldı.

Titanfall

Titanfall‘un yakaladığı bu başarının ardından seriyi devam ettirecek olan Titanfall 2 üzerinde yakın zamanda çalışmaya başlaması beklenen Respawn Entertainment, yeni Titanfall oyununa geçmeden önce farklı bir projeye öncelik verecek gibi görünüyor. Respawn tarafından yayınlanan yeni iş ilanları sayesinde ortaya çıkan yeni bilgilere bakılacak olursa stüdyo bu sefer TPS türünde, yani üçüncü şahıs bakış açısından gösterilen yeni bir oyun üzerinde çalışmakta. Tamamen online içerik odaklı olan Titanfall’un aksine yeni oyunda tek kişilik mücadeleye de yer verilmesi bekleniyor.

Homefront: The Revolution Crysis’e Benzeyecek