Titanfall 2 Hakkında Beklenen Açıklama Geldi

Titanfall 2de Tek Kişilik Mücadele Yer Alabilir

Geçtiğimiz yılın en başarılı oyunları arasında yer alan Titanfall’un merakla beklenen devam oyunu Titanfall 2, nihayet resmi olarak duyuruldu.

Oyun dünyasının en başarılı FPS serilerinin başında gelen Call of Duty serisinin arkasındaki isimler olan Jason West ve Vince Zampella tarafından kurulan Respawn Entertainment stüdyosu, ilk oyunu Titanfall‘u geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürdü ve yakaladığı büyük başarıyla adını duyurmayı başardı. Sunduğu online mücadele odaklı FPS deneyimiyle oyunseverler tarafından beğeniyle karşılanan Titanfall, geçtiğimiz yılın en başarılı oyunları arasına girdi ve yeni bir seriyi de başlatmış oldu.

Titanfall 2 Playstation 4 Yolunda!

Titanfall’un bu başarısının ardından Respawn Entertainment’ın devam oyunu geliştirdiğine kesin gözüyle bakılmış olsa da, bugüne kadar stüdyo tarafından konu hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştı. Ancak beklenen açıklama sonunda geldi ve Respawn Entertainment tarafından yapılan açıklamayla Titanfall 2 nihayet resmi olarak duyuruldu.

IGN’ye verdiği röportaj sırasında konu hakkında konuşan Respawn Entertainment CEO’su Vince Zampella, oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak hazırlandığını açıkladı. Yapım aşamasında henüz ilk safhalarda olduklarına dikkat çeken Zampella, henüz oyunun isminde bile karar kılmadıklarını belirtti.

Homefront: The Revolution Bir Kez Daha Ertelendi