Tim Cook iPhone kullanıcıları ile ilgili sert eleştiride bulundu

Tim Cook Epic ile mücadelesi hakkında konuştu: "İleriye bakacağız"

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple CEO’su Tim Cook iPhone kullanıcıları ile ilgili son derece önemli açıklamalara yer verdi. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Tim Cook iPhone kullanıcıları hakkında ilk defa bu kadar net açıklamalara yer verdi. Çoğu zaman şirketin markalar ve uygulamalar ile ilgili görüşleri ortaya çıkıyordu. Ancak Apple ilk defa bu kadar üst perdeden kullanıcıları eleştirdi. Bunu yaptığı aracı isim ise Tim cook oldu.

Akıllı telefon tablet ve bilgisayar gibi birçok farklı cihaz üretimi yapan Apple şirketi her geçen yıl daha fazla büyüyor. Özellikle son dönemlerde bu büyüme üst seviyelere kadar ulaştı. Ancak Tim Cook kullanıcıların yaratıcı işler için akıllı telefonları kullanmadığını söyledi. Ona göre özellikle sosyal medya platformları nedeniyle dijital bağımlılık yaşanıyor.

Tim Cook iPhone kullanıcıları için uyarıda bulundu

Büyük şirketler genellikle kullanıcılar ile ters düşmemeye çalışır. Ancak Apple ilk defa bunu tersini yaptın. Tim Cook tarafından yapılan açıklamalara göre parmağınızın ucuyla her yere gidebilmek bizleri dijital anlamda bağımlı hale getiriyor. Ayrıca çeşitli asosyal davranışlar ortaya çıkıyor.

Tim Cook iPhone kullanıcıları

Apple markasının en üst düzey yöneticisi olarak bilinen Tim Cook kullanıcılara, aileleri ve arkadaşları ile bağlantı kurmalarını önerdi. Onların daha yaratıcı işler için iPhone cihazlarını kullanabileceklerini belirti. Teknolojinin insanlığa hizmet etmesi gerektiğini düşünen ünlü CEO bu konuda dertli. Tim Cook iPhone kullanıcıları hakkında böylece sert eleştirilerde bulunmuş oldu.

Instagram hesap çalma (2021) güncel program

Facebook ve Instagram platformları ise bu konuda en fazla eleştirilen uygulamalar. Gençlerin zihinsel sağlığını bozulduğuna dair bazı veriler var. Hatta Facebook kendi yaptığı araştırmalarda genç kızların beden algısını bozduğu ile ilgili sonuçlara varmıştı. Peki siz Tim Cook tarafından yapılan bu açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz?