Tim Cook’tan Apple Watch Müjdesi!

Tim Cooktan Apple Watch Müjdesi

Apple’ın CEO’su Tim Cook, Apple Watch’un Haziran ayında daha fazla ülkede piyasaya sürüleceği müjdesini verdi.

Ön sipariş döneminin açıldığı ilk 24 saatte 1 milyona yakın satan ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülmesinin ardından stok sorunu yaşayan akıllı saat ile ilgili müjdeli haber geldi.

Tim Cook'tan Apple Watch Müjdesi!

Teknoloji devi Apple’ın akıllı saati hakkında açıklamalarda bulunan Tim Cook, ürünün daha fazla ülkede satışa çıkacağını belirtti. Bu ülkeler arasında Türkiye’nin de bulunma ihtimali yüksek görülüyor. Ön sipariş döneminde açıldığı ilk 24 saatte 1 milyona yakın satan ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülmesinin ardından neredeyse stokları tükenen Apple Watch ile ilgili şirketin en yetkili ismi müjdeyi vermiş oldu.

Apple’ın talebi karşılayabilmek için üretim hacmini artıracağını belirten Cook, Türk kullanıcıları yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Geçtiğimiz dönemde Apple’ın aldığı karar çerçevesinde Türkiye, ‘Apple Ülkeler Ligi’nde bir üst seviyeye çıkmış ve bu sayede iPhone 6 ve iPhone 6 Plus piyasaya sürüldüğü 2. Grup ülkeler arasında yer almıştı.

Şu an itibariyle bile Android akıllı saatlerin bir yıllık satış rakamını geride bırakan Apple Watch; Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Birleşik Krallık ve ABD’de satılıyor.

MacBook’lar Kutudan Ezik Çıkıyor!