Shiba Inu bir çıkıp bir düşüyor! Peki sonuç ne olacak?

Shiba Inu fiyatı kripto

Kripto para sektöründe şu aralar hayli dalgalı bir süreç söz konusu. Bu sürecin başrolünde ise Shiba Inu yer alıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Shiba Inu bir çıkıp bir düşüyor! Peki sonuç ne olacak? Özellikle son birkaç gündür kripto para yatırımcılarının dikkatini çeken bir shit coin var. Shiba Inu. Piyasayı az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere bu coin Doge’a rakip olarak üretilmişti.

Bir ara değerini önemli oranda katlayan Shiba Inu, geçtiğimiz günlerde 0.000037 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Bu noktadan düşüşe geçen SHIB 0.000023 dolar seviyesine kadar geriledi.  Bu düşüş sonrasında genel kanı SHIB’anın daha büyük bir düşüş yaşayabileceği yönündeydi. Fakat bu gerçekleşmedi.

shiba inuu

Shiba Inu bir çıkıp bir düşüyor! Peki sonuç ne olacak?

Bir şekilde toparlanmayı başaran SHIB tekrardan yükselişe geçti. Kısa sürede yüzde 25 oranında değer kazanan SHIB’a geçtiğimiz gün tekrardan 0.000028 dolar seviyesine kadar yükseldi. Tabi ki bu yükselişin ya da düşüşün ne kadar devam edeceğini kestirmek kolay değil.

Sonuçta kripto para piyasasındaki dengeleri öncesinden kestirmek kolay olmuyor. Elbette bekleyip göreceğiz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Sonuçta kripto para piyasası hayli riskli bir kategoride yer alıyor. Dolayısıyla yatırım yaparken de dikkatli olmakta fayda var.

Elektrikli araçlarda satış rekoru hangi modellerde: Sonunda belli oldu