GTA The Trilogy resmen duyuruldu!

GTA The Trilogy resmen duyuruldu

Bir süredir söylenti aşamasında bulunan Grand Theft Auto The Trilogy resmen duyuruldu. Oyun PC ve konsollar haricinde mobil platformlarda da boy gösterecek.

GTA The Trilogy resmen duyuruldu! Oyun sektörünü az çok yakında takip edenlerin de bildiği üzere uzun süredir GTA’nın eski oyunlarının yenilenmiş grafiklerle tekrardan PC ve konsollarımıza konuk olacağı konuşuluyordu. Hatta bu konuyla ilgili olarak sızdırılan bazı raporlarda GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas’ın remake olarak geleceği de iddia edilmişti.

Fakat GTA The Trilogy’nin duyurulmasıyla remake oyun iddiaları da asılsız çıkmış oldu. Rockstar Games önümüzdeki günlerde GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas’ın dahil olduğu GTA The Trilogy Definitive Edition ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

GTA The Trilogy resmen duyuruldu!

Geçtiğimiz gün resmen duyurulan oyun bu yıl içerisinde raflardaki yerini almış olacak. PS5, Xbox Series, Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch ile eş zamanlı olarak PC için de çıkacak yapım sonrasında mobil cihazlara da gelecek.

Mobil cihazlara gelirken grafiksel tarafta herhangi bir değişim olup olmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Fakat şunu söylemek mümkün. Eğer mobil platformlardaki kalite nazarında bir seri gelecekse özellikle yeni nesil konsollar için çok fazla heyecanlanmamıza gerek yok. Bu arada Rockstar Games oyun için net bir çıkış tarihi de belirtmedi. Bekleyip göreceğiz.

Squid Game ikinci sezon geliyor mu? Yönetmen açıkladı