Apple Watch Hakkında Şaşırtan Açıklamalar!

Apple Watch Hakkinda Sasirtan Aciklamalar

Teknoloji devi Apple’ın üst düzey yöneticilerinden Tim Cook, geçtiğimiz hafta Apple Watch tanıtımını yapmıştı.

Şirketin başarılı CEO’su Tim Cook, tanıtım sonrasında Watch hakkında herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Apple Watch Hakkinda Sasirtan Aciklamalar!

Teknoloji devi Apple’ın üst düzey yöneticilerinden Tim Cook, geçtiğimiz hafta Apple Watch’ın tanıtımı sonrasında şaşırtıcı açıklamalara imza attı. Giyilebilir teknoloji ürünleri zamanla günlük hayatın içindeki yerini almaya devam ediyor. Google Glass ile başlayan giyilebilir teknoloji pazarının en popüler ürünlerinden biri de günümüzde akıllı saat modelleri olarak görülmekte. Hemen hemen her popüler akıllı telefon üreticisi tarafından piyasaya sunulan akıllı saat modellerine en geç katılanlardan biri de Apple Watch oldu.

Geçtiğimiz günlerde FastCompany sitesinin konuğu olan Apple’ın CEO’su Tim Cook, teknoloji meraklıları ve Apple kullanıcıları için bir röportaj verdi. Fiyatı 349 dolar ile 17.000 dolar arasında değişen cihaz kısa süre içerisinde koltuğunu Watch 2’ye devredebilir.

Batarya gücünün düşük olması ve fiyatları hakkında aldığı eleştiriler yağmuruna tutulan Watch için Tim Cook; “Kendi sınıfında ilk modern akıllı saat Apple Watch’tır” sözlerini paylaştı. Bir ürün geliştirmede tek önemli unsurun yazılımsal veya donanımsal olması değil, stratejik olarak tüm bölümlerin birlikte başarıyla çalışmasının daha önemli bir konu olduğunu vurgulayan Cook, şirketin neyin değerli kıldığını anlatmak için; “Bir ürünün donanımı çok iyiyse fakat yazılımı kötüyse, o üründen memnun kalmayabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

iOS 8.33 yerine iOS 9 ile beraber gelecek radikal iyileştirmeleri bekleyen Apple kullanıcıları, Watch’ı tercih etmelerindeki en büyük gerekçe olarak tahmin edersiniz ki iOS işletim sistemiyle çalışıyor olmasıymış.

Microsoft, Lenovo ile Anlaştı!