TikTok ilk canlı küresel müzik etkinliğini duyurdu

TikTok en hızlı büyüyen sosyal platform seçildi!

TikTok sosyal medya platformları arasında çok önemli bir yere sahip. Şirket şimdi ilk canlı küresel müzik etkinliğini dahi duyurdu. İşte tüm detaylar.

TikTok, son birkaç yılda müzik endüstrisi üzerinde büyük bir etki yarattı; platformda viral hale gelen birçok şarkı ana akım hit haline geldi. Hizmet artık kendi festivaline ev sahipliği yaparak müziğe daha büyük bir atılım yapıyor. Platformun ilk “canlı küresel müzik etkinliği” olarak adlandırılan TikTok In The Mix, 10 Aralık’ta Mesa, Arizona’da gerçekleşecek. Etkinlikte Cardi B, Niall Horan, Anitta ve Charlie Puth yer alacak. Hizmet, sürpriz misafirlerin ve gelecek vaat eden müzisyenler için TikTok Elevate programına dahil olan yeni sanatçıların performanslarının da olacağını söylüyor. Dört sanatçının hayranları, 27 Ekim’den itibaren In The Mix biletlerini satın almak için ön satış kodlarını alacak. Genel satış ise 2 Kasım’da başlayacak.

TikTok, içerik üreticilerine ödeme yapma sistemini değiştirdi

Benzer platformlar, müzik festivallerine sponsor olmakla yetinirken kısa video formatıyla öne çıkan uygulama kendi festivalini dahi oluşturuyor. Platform, müzik keşfi açısından önemli bir platform haline geldi. Bu nedenle platformun köklü isimler ve oldukça yeni yüzlerden oluşan bir karışımla kendi etkinliğine ev sahipliği yapması mantıklı. Gerçekten ciddi bir başarı elde eden kısa video formatlı uygulama diğer sosyal medya platformlarına ciddi anlamda fark attı denebilir. Tüm platformlar benzer özellikler sunsa da kısa video formatı denince TikTok hala birinci.

Maserati MSG Racing, Valensiya’da gerçekleşen testlerde 10. sezona hazırlanıyor