Apple Pay Later kullanıma sunuldu!

Apple Pay Later kullanıma sunuldu!

Apple Pay Later özelliği şimdi ABD’deki herkesin kullanımına sunuldu. İşte tüm detaylar.

Apple’ın şimdi al, sonra öde sistemi, Mart ayındaki lansmanının ardından nihayet ABD’deki tüm müşterilerin kullanımına sunuldu. Daha sonra ödeme yapmak ve altı hafta boyunca taksitlendirme özelliğinden yararlanmaya başlamak için uygun bir banka kartıyla Apple Pay’i eşleştirmeniz gerekiyor. Daha Sonra Öde özelliği yalnızca iPhone veya iPad’de Apple Pay ile ödeme kabul eden bir satıcı aracılığıyla maliyeti 75 ile 1.000 ABD Doları arasında olan satın alma işlemlerinde geçerli olacak. Şimdilik sınırlı bir şekilde kullanıma sunulan özellik zamanla daha geniş bir kapsama yayılacaktır.

Apple Music dikkat çekici özelliğini duyurdu

Tıpkı kredi kartı gibi aldığınız ürün için taksitlendirme yapabileceksiniz. Şirket, geri ödeme süresi boyunca faiz biriktirmeyeceğini ve gecikme ücretinin olmayacağını söylüyor. Ancak ayrıntılı bilgide şirket, “banka kartı hesabınızda kredi geri ödemelerini yapmak için yeterli para yoksa” bankanızın sizden ekstra ücret talep edebileceğini söylüyor. Apple ayrıca takvim aracını Daha Sonra Öde özelliğiyle de entegre etti; böylece bir iPhone kullanıcısı, borçlu olduğu her şeyi tek bir yerde görebilir ve ödemeleri takvim üzerinden takip edebilir.

Pay Later’ın kullanıma sunulması, teknoloji devini, hizmetlerini genişletmek için Amazon gibi büyük teknoloji devleriyle ortaklık yapan Afterpay, Klarna ve Affirm gibi diğer dijital geri ödeme uygulamalarıyla rekabete sokuyor. Şirket her alanda kendini göstermek istiyor diyebiliriz.

Maserati MSG Racing, Valensiya’da gerçekleşen testlerde 10. sezona hazırlanıyor