Katlanabilir telefonlar popüler olacak mı?

Katlanabilir telefonlar

Araştırma firması olan Gartner, şimdi de katlanabilir telefonlar hakkında beklentilerini paylaştı. Gartner, katlanabilir telefonlar için çok parlak bir gelecek bekliyor. İşte Gartner’ın raporu.

Ünlü araştırma firması Gartner’ı, düzenli olarak akıllı telefon pazarındaki beklentilerini açıklaması ile tanıyanlarınız olacaktır. Gartner şimdi de normal telefonları bir kenara bıraktı ve katlanabilir telefonların geleceği hakkında bir takım açıklamalar yaptı. Gartner’a göre; yüksek fiyatlarına rağmen katlanabilir telefonların önümüzdeki yıllarda kullanıcı sayısı bir hayli artacak!

Katlanabilir telefonlar 2023’te coşacak!

Gartner’da çalışan Roberta Cozza’nın açıklamalarına göre; katlanabilir telefonlar 2023 yılında tam 30 milyon kullanıcıya ulaşmış olacak. Roberta Cozza ayrıca; 2023 yılında bu segmentteki telefonların, akıllı telefon pazarının yüzde 5 gibi oldukça ciddi bir bölümünü de oluşturacağını belirtiyor.

Galaxy Fold ekranı ne kadar dayanıklı?

Bu yıl içerisinde satışa sunulacak olan katlanabilir telefon modelleri ortalam 1.900 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip. Muhtemele bu fiyatlar 2021 yılına kadar alınabilir seviyeye gelecektir. Kullanıcılara farklı bir deneyim sunan bu segmentteki telefonların henüz ülkemizde ilgi görüp görmeyeceğini bilmiyoruz.

Katlanabilir telefonlar