Threads gönderileri Instagram DM ile paylaşılabilecek

Threads arama sonuçlarında değişiklik yapacak

Threads devrimsel özelliklerle geldi ve çoğu şeyi değiştirdi. Şimdi ise yeni bir özellik ekleniyor. İşte tüm detaylar.

Elon Musk, Mark Zuckerberg ile kafes maçında dövüşmek için doktorunun iznini beklerken, iki milyarderin şirketleri tüketici benimseme arenasında atışmaya devam ediyor. Meta, Musk’ın X’ine (yeniden markalanan Twitter) meydan okumaya çalışırken, bugün Threads’in agresif güncelleme programını devreye soktu. Zuckerberg bugün genç platformun artık gönderileri Instagram DM’lerinde paylaşmayı, fotoğraflar ve videolar için özel alt metni ve yeni bir bahsetme düğmesini desteklediğini duyurdu. Platform piyasaya sürüldüğünden beri ciddi bir rakip olarak X’in karşısında yer aldı ve bu durum kısa zamanda da değişmeyecek.

ThreaThreads gönderileri Instagram DM ile paylaşılabilecekds

Instagram’da Gönder seçeneği, kullanıcıların Gönder düğmesi aracılığıyla Threads gönderilerini doğrudan Instagram DM’lerinde yayınlamasına olanak tanıyacak. Reuters’in Baş Ürün Sorumlusu Chris Cox’un yakın tarihli bir şirket toplantısında söylediği gibi, bu özellik, Meta’nın “Instagram uygulamasında bulunan kişilerin önemli içerikleri görebilmesini” sağlamak için hazırlanan özelliklerden biri olarak görülebilir. Stratejinin, acemi platformun bir haftadan kısa bir süre içinde 100 milyondan fazla kullanıcı eklemesinin ardından düşen katılım raporlarına bağlı olduğu iddia ediliyor. Zuckerberg’in düşüşü “normal” olarak nitelendirdiği ve Meta’nın platform üzerinde çalışmaya devam edeceği duyuruldu.

Bu arada, özel alternatif metin seçeneği, Threads kullanıcılarının yüklemeden önce fotoğraflar ve videolar için alternatif metin eklemesine olanak tanıyan bir erişilebilirlik özelliği. Yeni bahsetme düğmesi, Threads gönderilerinizde profilleri etiketlemeyi kolaylaştıracak.

İddia: Microsoft, Xbox Series X’in yeni bir modelini çıkarabilir