Threads web uygulaması bu hafta gelebilir

Threads arama sonuçlarında değişiklik yapacak

Threads Twitter’ın gölgesinde ciddi bir yükseliş yaptı ve gelişmeye devam ediyor. İşte tüm detaylar.

The Wall Street Journal’a konuyla ilgili bilgi sahibi kişiler Threads hakkında ipuçları sundu. Twitter’ın gölgesinde yükselen uygulama bu hafta içinde bir web sürümünü alacak. Bu ayın başlarında, Meta CEO’su Mark Zuckerberg daha iyi arama işlevine sahip bir web sürümü sözü verdi ve Instagram başkanı Adam Mosseri geçtiğimiz günlerde bunlardan birinin test edildiğini söyledi. Şu anda, Threads’in tam bir sürümü, tarayıcılarda sınırlı işlevsellik ile yalnızca iOS ve Android’de mevcut.

Threads web uygulaması bu hafta gelebilir

Bir web sürümü, Threads için en çok istenen özellikler listesinin başında yer alıyor, ancak şirket sürüm konusunda dikkatli davranıyor. Mosseri, Cuma günü Instagram’da “Şu anda biraz hatalı, henüz yayınlamak istemiyoruz” dedi. “Hazır olur olmaz web versiyonunu herkesle paylaşacağız” ifadelerini ekledi.

Platform kısa süre önce, bildirimleri ayarlama ve gönderileri kronolojik sırada görüntüleme gibi yeni özellikler ekledi. Şirket, propaganda yaptıklarını fark ettikten sonra sonra devlet kontrolündeki medya kuruluşlarını da etiketlemeye başladı. Daha önce Twitter olarak adlandırılan X, yakın zamanda “retweetler” özelliğini “yeniden gönderiler” olarak yeniden adlandırdı. Şimdi Meta’nın sahip olduğu platform da aynı yolda ilerliyor gibi.

Bir web sürümü, Threads için iyi bir zamanda geliyor olabilir. İlk haftada 100 milyondan fazla kullanıcının oturum açtığı şiddetli lansmandan sonra, günlük aktif kullanıcı (DAU) sayısı Ağustos ortasına kadar yüzde 80’e düştü.

Vitamin LGS : Kişiselleştirilmiş çalışma programıyla öğrencileri sınava hazırlıyor