Threads web sürümü yakında geliyor

Threads web sürümü yakında geliyor

Twitter rakibi olarak sunulan Threads şimdi web sürümü ile geliyor. İşte tüm detaylar.

Threads kullanıcıları yakında metin tabanlı sosyal ağ için en çok talep edilen özelliklerden birine sahip olacak: Bir web versiyonu. Meta CEO’su Mark Zuckerberg, uygulamada önümüzdeki birkaç hafta içinde platformun hem insanların hizmete masaüstünden erişmek için kullanabilecekleri bir web sürümünü hem de uygun bir arama işlevini alacağını duyurdu.

Threads web sürümü yakında geliyor

Şu anda masaüstünde Threads gönderilerini görüntülemek mümkün olsa da, yanıtla, yeniden gönder, beğen ve gönder düğmelerine tıklamak, yalnızca uygulamaya bağlanan bir QR kodunu gerektiriyor. Benzer şekilde, Threads arama işlevi şu anda sınırlı.

 

Meta, X kullanıcılarının daha önce Twitter olarak bilinen platformdaki büyük değişikliklerden etkilendikleri uygun bir zamanda Threads’i kapıdan itti. X, Twitter’da yaşanan olumsuz durumların ardından kısa bir süre sonra kullanıma sunuldu. İnsanlar çıktıktan sonra platforma akın etti ve bir haftadan kısa sürede kolayca 100 milyon kullanıcıya ulaştı. Ancak Meta, uygulamayı insanların onun gibi bir sosyal ağdan beklediği bir dizi özellik olmadan yayınladı. Şirketin üst düzey yetkilileri, sosyal medya ekibinin bu özellikler üzerinde çalıştığına söz verdi ve son birkaç hafta içinde kronolojik bir besleme ve yerleşik çeviriler yayınladı. Platformun etkileşimi, gişe rekorları kıran ilk haftadan sonra düştü, ancak ortaya çıkan yeni özellikler, tekrar durumu hareketlendirebilir.

Bitcoin marjinli ters sürekli swapı olan XBTETH’i başlatıyor