THQ Nordic Humble Bundle ile 15 dolara 15 oyun almak mümkün

THQ Nordic Humble Bundle

THQ Nordic Humble Bundle, Darksiders Warmastered ve Darksiders II Deathinitive Edition oyunlarının yanısıra birçok başarılı oyun veriyor. İşte detaylar.

Humble Bundle‘da genellikle PC oyunları ve zaman zaman da Android başta olmak üzere mobil oyunlar yer alıyor. Ancak bu sefer Humble Bundle’de Playstation 3 ve Playstation 4 oyunları yer aldı. İşte THQ Nordic Humble Bundle detayları.

Bu sefer Humble Bundle’de THQ Nordic oyunları yer alıyor. Bu oyunlar, Playstation 3 ve Playstation 4 üzerinden oynanabiliyor. Sitenin genel kuralına göre ödediğiniz miktara göre bir paket alıyorsunuz. Oyunların kodları e-posta adresinize geliyor ve Playstation Store üzerinden aktif edebiliyorsunuz.

İşte o paketler;

1 Dolar ve üzeri: The Book of Unwritten Tales 2, Red Faction, Super Dungeon Bros, Deponia, ArcaniA: The Complete Tale

En az 12,16 dolar üzeri: The Book of Unwritten Tales 2, Red Faction, Super Dungeon Bros, Deponia, ArcaniA: The Complete Tale, Battle Worlds: Kronos, Destroy All Humans!, Legend of Kay Anniversary, Destroy All Humans! 2

15 Dolar ve üzeri: The Book of Unwritten Tales 2, Red Faction, Super Dungeon Bros, Deponia, ArcaniA: The Complete Tale, Battle Worlds: Kronos, Destroy All Humans!, Legend of Kay Anniversary, Destroy All Humans! 2, MX vs. ATV Supercross, Darksiders, Darksiders II, MX vs. ATV Supercross Encore, Darksiders II Deathinitive Edition, Darksiders Warmastered.

Görüldüğü üzere en az 15 dolar ödeme yaparak hem PS3 hem PS4 tarafında tam 15 tane oyun alabiliyorsunuz. Listede yer alan yapımlardan özellikle Darksiders ve Darksiders 2’nin vereceğiniz paranın hakkını kesinlikle çıkaracağını söylememiz gerek. Bu oyunları PSN’den almaya kalksanız çok büyük maliyetler ödeyeceksiniz. Humble Bundle da bizim için bu hesaplamayı yapmış. Verilen toplam oyunlarının değerinin 334 Dolar olduğunu söylüyor.

Humble Bundle’de yaptığınız ödemelerin sizin seçtiğiniz kısmı hayır kuruluşlarına gidiyor. Dolayısıyla hem hayır işleyip, hem de muhteşem oyunlara ulaşma fırsatı elinizde. Paketi almak için de sınırlı bir zamanın olduğunu belirtelim. Haberin yayınladığı saat itibariyle teklifin sona ermesine 10 gün 2 saat kaldı. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.