PS Plus Aralık oyunları belli oldu

psplus

PlayStation Plus abonelerinin merakla bekledikleri Aralık oyunları nihayet netlik kazandı. PlayStation 4 sahiplerini bu ay hayli kaliteli oyunların beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. PS Plus Aralık oyunları içerisinde en çok dikkat çeken isim ise Darksiders 2.

PS Plus Aralık oyunları yakında indirmeye sunulacak

PlayStation Plus’ın en güzel yanlarından birisi de her ay abonelerine bazı oyunları ücretsiz olarak sunuyor olması. Bunun haricinde anlık indirimler, oyunları online olarak oynayabilme gibi ekstraları da mevcut. Fakat her ay verilen ücretsiz oyunların yeri bambaşka diyebiliriz.

Peki PS Plus Aralık oyunları için neler söyleyebiliriz? Açıkçası bu ay ücretsiz olarak verilen oyunların Kasım ayına nazaran daha kaliteli olduğunu söylemek mümkün. Özellikle Darksiders 2’yi oynamamış olanların, mutlaka Darksiders 2 Deathinitive Edition’u indirip denemelerini tavsiye ederiz. Bu oyunun haricinde, yine PS 4 için yayınlanan Kung-Fu Panda: Shodown of Legendary Legends’ta özellikle küçük yaştaki oyuncular için iyi bir tercih olabilir. İşte PS Plus Aralık oyunları listesi.

PlayStation 4

Darksiders II: Deathinitive Edition (THQ Nordic)
Forma.8 (MixedBag)
Kung-Fu Panda: Shodown of Legendary Legends (Little Orbit)
Monster Hunter: World Beta (Capcom) (9 – 12 Aralık)
SMITE PlayStation Plus Pack (Hi-Rez Studios)
Until Dawn: Rush of Blood (SIE) (2 Ocak tarihine kadar)

PlayStation 3

Syberia Collection (THQ Nordic)
XBlaze Lost: Memories (Aksys Games)

PS Vita

Forma.8 (MixedBag)
Wanted Corp (Eko Software)

Avengers Infinity War fragmanı yayınlandı