Battlefield 1, aylık güncellemeler alacak

Battlefield 1 concept art 1

Dice’nin bloğundan yaptığı açıklama ile Battlefield 1’e gelecek yenilikler açıklandı. Battlefield 1, aylık güncellemeler alacak ve yeni genişleme paketleri yolda.

Geliştirici Dice, resmi bloğundan yaptığı açıklamada Battlefield 1‘e gelecek güncelleme ve özelliklerden bahsetti. Battlefield 1, aylık güncellemeler ve üç genişleme paketi alacak.

İlk olarak geliştirici oyunun aylık güncellemeler alacağını duyurdu. Serinin diğer yapımları bunun aksine dönemsel güncellemeler alıyordu. Bu da yılda dört büyük majör güncelleme anlamına geliyordu. Dice konuyla ilgili “Battlefield için elimizde ne varsa, bunu aylık güncellemelere taşımaya karar verdik. Bu tempoyla beraber, istediklerinizi hiç olmadığı kadar hızlı vereceğiz.” açıklamasında bulundu.

Önümüzdeki büyük güncelleme bahar güncellemesi olacak. Bu güncelleme oyuna ‘Platoon’ adı verilen 2 veya daha fazka mangadan oluşan askeri birlikleri ekliyor. Dice, bu güncelleme ile detaylı bilginin geleceğini bildirdi. Firma, ayrıca Mayıs’ta gelecek güncellemenin oynanışı geliştirerek daha adil ve dengeli hale getireceğini belirtti. Geliştirici ekibin yakında gelmesi beklenen “Server kiralama” programı üzerinde çalıştığı da bir diğer ayrıntı olarak paylaşıldı.

Bu arada Battlefield 1 için üç genişleme paketi gelecek. Bu paketleri adları In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse olarak belirlendi. Dice, ayrıca konsept sanat resimleri yayınlandı. Bu resimlere hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

THQ Nordic Humble Bundle ile 15 dolara 15 oyun almak mümkün