Darksiders Warmastered Wii U için iptal edilmedi, üstelik çıkış tarihi aldı

Darksiders Warmastered

Switch’in gölgesinde kalan Wii U için kötü haber gelmedi. Darksiders Warmastered Wii U iptal edilmedi. THQ Nordic, oyunun çıkış tarihi açıkladı.

Switch’in çıkması ile geri plana atılan Wii U, yeni bir oyuna kavuşuyor. Darksiders Warmastered Wii U için duyurulmuştu. Bir süre sonra oyunun Wii U sürümünün iptal edileceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Ancak söylentilerin aksine oyun iptal edilmedi. Hatta Darksiders Warmastered için çıkış tarihi verildi.

Darksiders Warmastered, 2010 yılında çıkan aksiyon oyunu Darksiders’ın geliştirilmiş versiyonu. Warmastered sürümü daha önce PS4, Xbox One ve PC’ye gelmişti. Oyun bu platformlarda 1080p çözünürlük ve 60 FPS sunuyor. Ancak Wii U için çıkacak Darksiders Warmastered, konsolun gücüne göre uyarlanmış ve 30 FPS’de çalışacak. Oyunun Wii U versiyonu gölge ve render başta olmak üzere grafiksel iyileştirmelere sahip.

İlk oyun Darksiders’ın olduğu gibi devam oyunu Darksiders 2 de, 2015 yılında PS4, Xbox One ve PC için yenilenerek piyasaya sürülmüştü. Bu versiyon Gunfire Games’in ellerinden çıkmıştı ki, bu stüdyodaki elemanlar oyunun orjinal geliştiricisi Vigil Games‘te çalışmıştı.

Bu arada 2015 yılına yeni adıyla THQ Nordic, Darksiders 3‘ü düşündüklerini açıklamıştı. Ancak buna rağmen serinin yeni oyunu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Darksiders Warmastered Wii U için 23 Mayıs‘ta satışa sunulacak.

Periscope, 360 derece canlı video özelliğini hayata geçirdi