Yeni Darksiders Oyunu Açıklandı

darksiders

Darksiders Genesis’in çıkmasından bu yana neredeyse 5 yıl geçti. Serinin fanları yeni bir oyunun gelmesini merakla bekliyordu. Sonunda THQ Nordic bomba duyuruyu yaptı.

THQ Nordic Digital Showcase’de yepyeni Darksiders oyunu duyuruldu. Yapımla ilgili detaylar şimdilik çok az. İsimsiz olan Darksiders projesi için kısa tanıtım videosu da yayınlandı. Videoda konsey uyanıyor ve hep bir ağızdan “Horseman” diyorlar. Serinin fanları konseyi veya asıl adıyla Charred Council’i biliyorlar. Serinin hikayesine göre bu konsey evrendeki dengeyi koruyor ve herhangi bir varlığın çok güçlü olmasını engelliyor.

Bilindiği üzere Darksiders’ın merkezinde Mahşerin Dört Atlısı yer alıyor. 2010’daki ilk oyunda War, 2012’de çıkan 2. oyunda Death, 2018’deki 3. devam oyununda Fury vardı. 2019’da çıkan Genesis’te Strife ve War başroldeydi.

Yeni oyunda anakarakter belli değil. Belki bu oyun Mahşerin Dört Atlısı’nı büyük bir macera için bir araya getirebilir. Belki de Genesis gibi başka bir yan oyun olabilir. THQ Nordic yaptığı açıklamada neler olduğuna dair daha fazla bilginin yakın zamanda paylaşılacağını belirtti. Yeni yapımla ilgili detayları öğrenmek için uzun süre beklemek gerekmeyecek.

darksiders

Darksiders oyunu THQ Nordic Digital Showcase’de yer alan yapımlardan biriydi. Etkinlikte Tarsier Studio’nun ismi açıklanmayan gizemli projesi, Way of the Hunter: Lintukoto Reserve, Gothic Remake, Titan Quest 2, Wreckfest 2, Disney Epic Mickey: Rebrushed, Space For Sale ve The Eternal Life of Goldman da duyuruldu.

Google Deepfake İçerikler İçin Yeni Hamle Başlattı – İşte Detaylar