9 kat yakınlaştırma sağlayacak yeni kamera teknolojisi

9 kat yakınlaştırma

9 kat yakınlaştırma sağlayabilecek yepyeni bir teknoloji kullanıcılarla paylaşıldı. Bu yeni teknoloji sayesinde akıllı telefonlar yeni bir perspektif kazanacak.

9 kat yakınlaştırma ile birlikte akıllı telefonlarda yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Özellikle son dönemlerde ciddi bir rekabet vardı. iPhone 14 Pro ile birlikte bu rekabetin çok daha üst boyutlara vardığını görüyoruz. iPhone 14 Pro modelinde telefoto lens sayesinde 3 kat optik yakınlaştırma sağlanabiliyordu.

Yaşanan tüm bu gelişmeler üzerine LG yepyeni bir çalışma başlattı. Bu çalışmalar meyvesini yavaş yavaş veriyor. Şirket 9 kat optik yakınlaştırma sunabilen yeni bir teknoloji üzerinde yoğunlaştı. Üstelik bu yakınlaştırma teknolojisi görüntüye kesinlikle zarar vermeyecek.

9 kat yakınlaştırma teknolojisi

Yeni kamera teknolojisi ile birlikte optik görüntüleme özelliği de geliyor. Fakat Güney Koreli teknoloji devi geliştirdiği bu yeni modül için son derece iddialı bazı ek özelliklere yer veriyor. Mesela 9 kat yakınlaştırma yaptığınızda bu tamamen lensler yardımıyla gerçekleşecek.

9 kat yakınlaştırma

Normal şartlarda akıllı telefonlar 2 kat ve üzeri yakınlaştırma yapıldığında cihazdaki yazılımı aktif hale getiriyor. Böylece dijital bir şekilde yakınlaştırma sağlanıyor. Yani yakınlaştırma belirli bir sürenin hemen ardından tamamen dijital bir şekilde oluşuyor. Yeni teknoloji bunu optik bir şekilde yapacak.

LG akıllı telefon piyasasını derinden sarsabilir

LG tarafından getirilecek olan bu yeni teknoloji ile birlikte akıllı telefon piyasası derinden sarsılabilir. Elbette şu an 50 kat yakınlaştırma yapabilen akıllı telefonlar bile var. Fakat burada görüntünün bozulmadan çekilebilmesi büyük bir öneme sahip. LG bunu başaracak gibi görünüyor.

9 kat yakınlaştırma teknolojisi önümüzdeki aylarda akıllı telefonlarda yer almaya başlayacak. Peki siz cihazların yakınlaştırma özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

The Witcher: Blood Origin yıldızları “garip” seks sahneleri hakkında konuştu