The Witcher 3 Wild Hunt Switch’e geliyor!

maxresdefault 12

Eski oyunlar Switch için portlanmaya devam ediyor. CD Projekt Red sevilen RPG oyunu The Witcher 3 Wild Hunt için bir sonraki durağın Nintendo Switch olacağını açıkladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Nintendo’nun 2017’nin Mart ayında satışa sunduğu hibrit konsolu Switch’in oyun kütüphanesi genişlemeye devam ediyor. Sektörü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Nintendo’nun bu nesildeki konsolu Switch, PS4 ve Xbox One’dan yaklaşık 4 yıl sonra çıkmış olmasına karşın, son derece güçsüz bir cihaz.

Bu durumun temel nedeni ise Switch’in hibrit yapıda olması. Hepi topu bir tablet boyutunda olan konsol, doğal olarak PS4 ve Xbox One kadar güçlü değil. Hal böyle olunca 3. Parti oyun geliştiricileri tarafından da tam anlamıyla desteklenemiyor.

The Witcher 3 şimdi de Switch’e geliyor

Son dönemde satışa sunulmuş olan AAA tarzındaki pek çok yapımın Switch için çıkmaması elbette bir tesadüf değil. Geliştiriciler de yeni oyunları Switch’e çıkartmak yerine, önceki nesilde çıkmış ve dikkat çekmiş oyunları Switch için satışa sunuyorlar.

th

Nitekim geçtiğimiz gün gerçekleşen Nintendo sunumunda da benzer duyurularla karşılaştık. Genel olarak önceki nesildeki eski oyunlar Switch için duyuruldu. Fakat The Witcher 3 Wild Hunt duyurusunu bunların dışında tutmak gerekiyor. 2015 yılında satışa sunulan yapım pek çok açıdan en iyi RPG oyunu olarak gösterilmişti.

İçerisinde tüm geliştirme paketlerinin de yer aldığı The Witcher 3 bu yıl için Switch’te boy gösterecek. Oyun için yayınlanan tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Google Stadia için internet hızınız yeterli mi?