eFootball PES 2020 tanıtıldı!

maxresdefault 39

Ülkemizde de hayli geniş bir hayran kitlesine sahip olan PES serisinin yeni oyunu tanıtıldı. İşte eFootball PES 2020 hakkındaki tüm detaylar.

Genel olarak futbol oyunu denildiğinde akla 2 isim geliyor. PES ve FIFA. Bu iki seri arasında uzun süredir devam eden kıyasıya bir rekabet mevcut. Fakat son birkaç yıldır ibrenin iyiden iyiye FIFA’ya doğru döndüğünü de kabul etmek gerekiyor.

Konami imzası taşıyan PES serisi Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birkaç ülkede FIFA’nın önünde seyrediyordu. Fakat 2013’ten sonra dünyanın pek çok bölgesinde olduğu gibi Türkiye’de de FIFA ağır basmaya başladı.

Bu durumun temel sebebi 2013’e kadar arcade tarzında bir oynanış sunan PES’in aynı FIFA gibi simülasyona evrilmesiydi. Oyun severler FIFA benzeri bir oyun oynamak yerine FIFA oynamayı tercih ettiler.

PES 2020 duyuruldu! İşte fiyatı!

Peki önümüzdeki dönemde satışa sunulacak olan PES 2020 genel anlamda beklentileri karşılayabilecek mi?

Konami geçtiğimiz gün serinin yeni oyununu eFootball PES 2020 ismiyle duyurdu. Buradaki eFootball ibaresi sizlerin de tahmin edebileceği üzere espor’a bir gönderme. Yani Konami yeni PES oyununun espor odaklı bir yapıda olacağının mesajını veriyor.

PES serisinin yeni oyunu büyük bir aksilik yaşanmazsa 10 Eylül’de raflardaki yerini almış olacak. PES 20 PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak satışa sunulacak. Oyunun ön sipariş fiyatları ise PS4 için 409 TL, Xbox One için 345 TL, PC için 199 TL olarak belirlenmiş durumda.

PUBG Mobile dünyanın en hızlı büyüyen oyunu