The Witcher 3 14 Aralık’ta PS5 ve Xbox Series X/S’e geliyor

The Witcher 3 14 Aralık'ta PS5 ve Xbox Series X/S'e geliyor

CD Projekt Red, The Witcher 3 oyunu için beklenen haberleri yayınladı. Şirket Wild Hunt’ın PS5 ve Xbox Series X/S sürümlerinin nihayet 14 Aralık’ta satışa sunulacağını açıkladı. İşte tüm detaylar.

Stüdyo, bu konsollarda oynanışın nasıl göründüğünü veya mağazada olanlarla ilgili pek çok ayrıntıyı açıklamadı, ancak önümüzdeki hafta bir canlı yayın etkinliği sırasında daha fazlasını açıklamayı planlıyor. 2015’te çıkış yapan oyunun herhangi bir sürümünü sırasıyla PS4 veya Xbox One’da satın alanlara yükseltme ücretsiz olacak. PC oyuncuları da güncellemeden faydalanacak. CD Projekt Red daha önce The Witcher 3 için mevcut nesil sürümünün ışın izleme ve daha hızlı yükleme sürelerinin yanı sıra Netflix dizisi The Witcher2015’ten ilham alan ücretsiz indirilebilir içerik içereceğini söylemişti.

The Witcher 3 14 Aralık'ta PS5 ve Xbox Series X/S'e geliyor

CDPR, oyunun mevcut nesil sürümünü Eylül 2020’de duyurdu. Bunu ve Cyberpunk 2077’nin PS5 ve Xbox Series X/S sürümünü 2021’de piyasaya sürmeyi planladı, ancak ikisini de bu yıla erteledi. Yayıncı, nihayet söz ettiklerimizden ikincisini Şubat ayında yayınladı. Ancak The Witcher 3 ile bazı sorunlarla karşılaştı. Cyberpunk 2077, güncel nesil güncelleme ve Netflix’teki Cyberpunk: Edgerunners anime serisi sayesinde bu yılın başlarında büyük bir ilgi artışı gördü. Belki de bu yükseltme, The Witcher 3’ün oyuncu sayısının yeniden artmasına neden olacaktır. Netflix’in yaklaşan The Witcher prequel’i de oyuna daha fazla dikkat çekebilir.

Realme, yeni Buds Air 3S TWS kulaklıklarını tanıtmaya hazırlanıyor