Cyberpunk 2077 DLC için sinyaller verildi

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 için artık saat saymaya başladık.Oyun çıkmadan DLC’lerin geleceği bugün ortaya çıktı. Cyberpunk 2077 DLC çok yakında gelebilir.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık yani yarın PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PC ve Google Stadia platformlarına gelecek. Oyun daha çıkmadan bugün Cyberpunk 2077 DLC için ilk haber geldi. Oyunun resmi lansman fragmanındaki gizli mesajlar ile ücretsiz DLC paketlerinin 2021’in başlarında geleceği ortaya çıktı.

Bu ücretsiz DLC nelerden oluşacak henüz bilinmiyor. Ancak bunun oyunun genişlemelerinden ayrı olacağına dikkat çekiyor. Bu da The Witcher 3’ün DLC’leri olan Blood and Wine ve Hearts of Stone’dan ilham alacağını bizlere gösteriyor.

Türkçe altyazı seçeneği ile gelen oyunun Metacritic puanının 91 olduğunu belirtelim. İlk gün yaması ile oyundaki bugların temizlendiğini belirten CD Projekt RED ekibi, oyunculara saf ve aksiyon dolu bir RPG deneyimi sunacak. Cyberpunk evrenini başarılı bir şekilde sunacak olan oyun, bazı kendini bilmez daha doğrusu ilgi çekmek isteyen editörler tarafından düşük puanla derecelendirildi.

PS5 diğer bölümü neden çok yer kaplıyor?

Örneğin GameSpot’un çok bilmiş editörü oyunda trans karakter sayısı az diye puan kırdı. Böyle bir şey gerçekten olabilir mi? İnsan hayret ediyor doğrusu. 10 üzerinden 7 puan veren sevili editör, Ubisoft’un bug ve glitch’ten geçilmeyen oyunlarına daha önce 8-9 puan vermişti. Yani anlayacağınız Cyberpunk 2077’nin puanları dikkat çekmek isteyen hadsizler tarafından kırılmış durumda.