Temmuz ayında vizyona girecek hit yabancı filmler

spider man

#İŞBİRLİĞİ

Temmuz ayı yabancı film severler için hayli hareketli geçecek diyebiliriz. Pek çok hit yapım bu ay itibariyle izleyiciyle buluşacak. İşte Temmuz ayında vizyona girecek yabancı filmler!

Son dönemde öyle elle tutulur kalitede bir yerli film vizyona girmedi. Neyse ki merakla beklenen yabancı filmlerin ardı ardına beyaz perdeye gelmesiyle bu durum pek de fark edilmedi.

Geçtiğimiz son birkaç ayda olduğu gibi Temmuz’da da birbirinden hit yabancı filmler vizyondaki yerini alacak. Bu filmlerden en çok öne çıkanı ise hiç şüphesiz Spider-Man Far From Home.

Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler için tıklayın

Bilindiği üzere 22 filmlik Marvel sinematik evreninin ilk perdesi Avengers Endgame ile kapanmıştı. Dolayısıyla Spider-Man Far From Home’un Endgame’den sonraki ilk film olması, bu açıdan hayli önemli. Yapımcılar daha önce Spider-Man filminin yeni perdenin ilk filmi değil, ilk perdenin son filmi olduğunu açıklamışlardı. Endgame ile kafalarda kalan bazı soru işaretlerini giderecek olan yapım 5 Temmuz itibariyle vizyona girmiş olacak.

Temmuz ayında Spider-Man Far From Home haricinde bir dizi hit yapım daha izleyiciyle buluşacak. Bu yazımızda Temmuz ayında vizyona girecek yabancı filmler listesini sizlerle paylaşacağız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri vizyona girecek olan hit yapımlar ve bu yapımlara ait tanıtım videoları ile başbaşa bırakalım. (Diğer filmler için sayfayı değiştiriniz)

Temmuz ayı yabancı filmleri

Spider-Man Far From Home

Vizyon Tarihi: 5 Temmuz