The Last of Us yeni bölümü ile yeni rekorlar kırdı!

The Last of Us dizisi

Dizi sektörünün merakla beklediği ve nihayet geçtiğimiz pazar günü yayınlanan The Last of Us, birçok konuda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

The Last of Us yeni bölümü ile yeni rekorlar kırdı! Oyun dünyası ise dizi – film sektörü aslında birbirine sandığımızdan daha yakın. Bugüne kadar pek çok başarılı oyunun daha sonra film veya dizi halini aldığını gördük. Tabi tersi de oldu ve beyaz perde de ya da televizyon ekranlarında yayınlanan film veya dizilerin etkisiyle geliştirilen oyunlar, oyunseverlerin beğenisine sunuldu.

Last of Us Part 2

Ancak çok istisnai birkaç isim dışında genelde bu uyarlamaların başarılı olduklarını söylemek pek mümkün değil. İşte bu yüzden HBO tarafından hazırlanan ve popüler PlayStation oyunu The Last of Us’tan uyarlanan dizi hakkında da akıllarda ciddi şüpheler bulunuyordu. Ancak bu defa korkulan şey olmadı ve dizi çok başarılı bir başlangıç yaptı.

HBO The Last of Us dizisi 15 Ocak'ta başlıyor

The Last of Us yeni bölümü ile yeni rekorlar kırdı!

HBO’dan gelen ilk verilere göre, geçtiğimiz Pazar günü yayın hayatına başlayan dizinin ilk bölümü sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde 4,7 milyon kişi tarafından izlendi ki bu da HBO’nun en iyi ikinci başlangıcı olarak kayıtlara geçti.

HBO 'The Last of Us' filmi çok beğenildi

Bununla birlikte dizinin ikinci bölümünün 5,7 milyon kişi tarafından izlenmesi %20’nin üzerinde seyirci artışı manasına geldi ki bu defa The Last of Us, ikinci bölümde en yüksek artış oranına ulaşan yapım unvanını aldı. Ayrıca geçen günler içerisinde dizinin toplam 18 milyon kişi tarafından izlendiğini de belirtelim. Bakalım yayın hayatına çok iyi bir başlangıç yapan dizi, ilerleyen zamanlarda bu popülaritesini sürdürmeye devam edebilecek mi?

iPhone kullanıcıları tekrardan iPhone almayı düşünüyor