The Last of Us Remastered Harika Başladı

The Last of Us Remastered Harika Başladı

The Last of Us’ın PlayStation 4 versiyonu olan The Last of Us Remastered da harika bir başlangıç yaptı ve en çok satan oyunlar listesinde zirveye yerleşti.

PlayStation’a özel olarak geliştirdiği oyunlarla tanınan Naughty Dog stüdyosu tarafından geliştirilen The Last of Us, geçtiğimiz yıl PlayStation 3’e özel olarak piyasaya sürülmüş ve oyunseverlerden büyük ilgi görmüştü. 2013’ün en iyi oyunları arasında yer alan ve birçoklarına göre bu listenin zirvesinde yer alan The Last of Us’ın gördüğü bu ilginin ardından oyunu yeni nesil konsoluna da taşıma kararı alan Sony, PlayStation 4’e yönelik olarak hazırlanan The Last of Us Remastered‘ı Nisan ayında resmi olarak duyuruldu.

The-Last-of-Us-Remastered

Sony tarafından duyurulduğu günden beri PlayStation 4 sahipleri tarafından merakla beklenen The Last of Us Remastered, nihayet dün satışa sunuldu ve beklendiği gibi yoğun ilgiyle karşılandı. The Last of Us‘ın PlayStation 4’ün imkanlarına göre yenilenmiş ve geliştirilmiş bu versiyonu satışa sunulduğu ilk günde en çok satan oyunlar listesinin zirvesine yerleşerek harika bir başlangıç yaptı.

The Last of Us Remastered Harika Başladı