The Last of Us Part 2 oynanış süresiyle tatmin edecek

the last of us part 2

Naughty Dog tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen The Last of Us Part 2 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Şimdiden 2020’nin en çok beklenen oyunlarından biri olarak gösterilen The Last of Us Part 2 PS4’ün görkemli bir kapanış yapmasını sağlayacak.

Hatırlanacağı üzere ilk oyun da PlayStation 3’ün son zamanlarında satışa sunulmuş ve o nesle damga vurmuştu. Şimdi ise aynı durum PlayStation 4 için tekrarlanıyor. Görünen o ki The Last of Us 2 de bu nesle damga vuran oyunlardan biri olacak.

Geçtiğimiz günlerde oyunun çıkış tarihi açıklanmıştı. Ayrıca oyunda Türkçe alt yazı seçeneğinin yanı sıra Türkçe dublaj desteğinin de bulunacağı belirtilmişti. Açık konuşmak gerekirse, Türkçe dublaj haberi pek çoğumuz için sürpriz oldu.

Oyunun çıkış tarihinin açıklanmasının ardından Naughty Dog’un önemli isimlerinden Neil Druckmann bazı açıklamalarda bulundu. Druckmann The Last of Us 2’nin şimdiye kadar yaptıkları en tutkulu ve en uzun oyun olduğunu açıkladı. Bu da oyunun hikaye modunun hayli uzun süreceğine bir işaret diyebiliriz.

PS Plus Ekim oyunları için tıklayın