Spider-Man Türkçe dil desteği ile gelecek mi?

Spider-Man Türkçe

PlayStation 4 için gelecek olan Spider-Man hakkında yeni bilgiler geldi. Merakla beklenen Spider-Man Türkçe olacak mı sorusunun cevabı burada!

Sony bünyesindeki stüdyolardan biri olan Insomniac Games, şu aralar PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulacak Spider-Man üzerine yoğunlaşmış durumda. Genelde Sony süper kahraman oyunlarına pek sıcak bakmıyordu. Fakat Insomniac bu konuda yayıncı tarafı bir şekilde ikna etmeyi başardı.

Spider-Man Türkçe olacak mı?

Genel olarak son dönemde çıkan Sony imzalı oyunlarda Türkçe dil seçeneğinin olmasına alıştık. Bazı oyunlarda sadece alt yazı desteği bulunurken, bazı yapımlarda ise hem alt yazı hem de dublaj desteği bulunabiliyor. Bu biz Türk oyun severler için gerçekten iyi bir gelişme.

Peki yeni çıkacak olan PS4’e özel oyunlarda da Türkçe dil desteği bulunacak mı? Bilindiği üzere önümüzdeki günlerde God of War raflardaki yerini alacak. Bu oyunda Türkçe alt yazı desteğinin bulunacağı zaten daha önceden açıklanmıştı.

God of War’dan yaklaşık 1 ay sonra ise PS4’e özel olarak Spider-Man satışa sunulacak. Peki Spider-Man’de Türkçe dil desteği bulunacak mı? Henüz Sony Türkiye cephesinden bu konu hakkında bir açıklama gelmedi. Fakat Insomniac Games, resmi Twitter hesabı üzerinden Spider-Man’de Türkçe dil desteğinin bulunmayacağını açıkladı.

Spider-Man Türkçe

Bir Türk oyun severin oyunda Türkçe dil desteğinin bulunup bulunmayacağı sorusuna Insomniac yetkilileri olumsuz olarak dönüş yaptı. Bahse konu Tweetlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Elbette henüz herşey bitmiş değil. Belki önümüzdeki 1 aylık süreçte oyuna Türkçe metin desteği eklenebilir.

Bu hafta çıkacak oyunlar (10 – 15 Nisan)