PS Plus Ekim oyunları belli oldu

the last of us

Sony, Ekim ayında PlayStation Plus abonelerinin ücretsiz olarak indirebilecekleri oyunları açıkladı. İşte PS Plus Ekim oyunları!

Oyun sektörünü yakından takip edenlerin de bildiği üzere PS Plus aboneleri her ay 2 oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebiliyorlar. Aslında birkaç ay öncesine kadar Sony, PS3 ve PS Vita için de ücretsiz oyunlar dağıtıyordu. Bu şekilde kütüphaneye eklenebilen oyun sayısı da 6 – 7’yi bulabiliyordu.

Fakat geçtiğimiz aylarda alınan bir kararla PS3 ve PS Vita için ücretsiz oyun dağıtımına son verilmişti. Dolayısıyla son birkaç aydır PS Plus aboneleri yalnızca PS4 için verilen ücretsiz oyunları kütüphanelerine dahil edebiliyorlar.

Sony, geçtiğimiz gün merakla beklenen PS Plus Ekim oyunları listesini de açıkladı. PlayStation 4 sahipleri önümüzdeki Ekim ayında The Last of Us Remastered ve MLB The Show 19 oyunlarını ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekler.

The Last of Us’ın ücretsiz olarak verilmesi gayet iyi düşünülmüş. Özellikle de The Last of Us 2’nin çıkış tarihinin açıklanması akabinde böyle bir hamle gelmesi son derece mantıklı.

PS4 sahiplerine şimdiden iyi oyunlar dileriz.

The Last of Us 2 Türkçe dublajla gelecek!